Здрави офис столове – как да ги разпознаете и от къде да закупите столове, които ще Ви служат дълго време

Позволете ни да започнем статията със следното: Хората привикваме с нещо добро, нещо, което ни служи дълго време и тогава, когато се повреди, страдаме, изпитваме дискомфорт.

Даваме си сметка, че всички производители създават нови продукти с цел да се изкара гаранцията им и да се повредят малко след това.

Това е така от чисто икономически подбуди, за да може да има търговия, покупки, продажби.

Е да, но ние, въпреки всичко привикваме, особено към офис стола и ни е неприятно, когато трябва да привикваме към нов такъв.

В настоящата статиящ е Ви споделим тайни, чрез които да изберете здрав стол, както и съвети, чрез които да не изпитвате периодични проблеми, касаещи офис обзавеждането и в частност столовете за офиса.

И така, започваме…

Съвет номер едно – не купувайте евтини столове – евтиното винаги излиза скъпо. Във всяко едно отношение.

Интерактивен съвет – съвет за предприемчиви собственици – купете си минимум два броя столове, като единият не го разопаковате.

Идеята на тази стъпка е, когато се повреди единят Ви офис стол, веднага да го замените с резервния. Често, дадена гама офис столове, във времето привършва и шансът да намерите същия стол, който сте ползвали години наред, клони към нула.

Съвет номер 3 – проучете модела, дали се предлагат резервни части за него, и ако да, снабдете се с някои от най-важните елементи.

Например, някои модели имат слаби места – лакътниците, други пък имат проблем с колелцата, трети – с облегалката. Ако се сдобиете с резервни части, то ще можете лесно да замените счупената такава.

Последен съвет – четвърти – консултирайте се с представител на онлайн магазин или място, от където сте решили да закупите стол за офиса, дали дадения модел е устойчив на ползване, или има оплаквания и рекламации.

Как да разпознаете здравите офис столове?

Както споменахме по-горе, цената показва качеството на даден продукт. Не разчитайте, че даден офис стол ще подсигури дълга употреба, ако е закупен изключително евтино.

Обърнете внимание и на това, за колко тежки ползватели е предназначен офис столът. Ако приемем, че Вие сте 70 кг. мъж, но сте предприемчив, и желаете да закупите здрав офис стол, то тогава не купувайте такъв, който е предназначен до 80 килограмови ползватели, а изберете такъв, който е за до 130 килограма.

Материалите, от които са изработени столовете за по-тежки ползватели са по-качествени и по-издържливи.

Обобщение на статията

Вярваме, че тънкостите при покупка на офис столове, които споделихме по-горе ще Ви помогнат да подберете добър продукт, продукт, към който ще привикнете и който ще ви служи дълги години.

Здрави офис столове можете да откриете тук.

Сподели с приятели!

Author: admin

Павел Джунев