Всеки влогър трябва да има професионален блендер, вижте защо …

Днес, на всеки 50 семейства, една дама – домакиня е влогър! Особено в кухнята.

Защо си струва да имате професионален блендер в кухнята, когато правите видеа за потребителите в YouTube или Tik Tok – ще научите сега …

  1. Професионалният блендер изглежда много добре и на кадрите ще се впечатли зрителите.
  2. Функционалността… Мощният и качествен блендер достига близо 30 000 оборота в минута, което значи, че работи бързо, качествено и точно. С други думи, функционалността му е далеч по-добра от тези, които са от нисък клас.
  3. Практичността – професионалният блендер може да се използва за всичко, което се сетите и което може, а и трябва да бъде смляно. Например, ако приемем, че Ви трябва устройство, с което да строшите орехи, лед, бадеми или друг тип ядки или продукти, то тогава това е правилното решение.

Ние Ви препоръчваме да помислите за покупка на висококачествен професионален блендер от Maxima!

Моделът, който споделяме с Вас разполага с двигател, който е с 2 к.с. и достига 28 000 оборота в минута и топлинна защита. Острието е изработено от закалена неръждаема стомана AISI 204, с  2.5 литра чаша, предназначен за 100%  интензивно натоварване. С него може да трошите лед, орехи, на практика всичко което трябва да бъде блиндирано

Възможно е да променяте оборотите с контролер.

Притежава и допълнителен отвор в капака, устойчив на 4 гумени крака, снабден с функция.

Компанията Maxima предлага продукти, които са  доказани във времето, с 50 години опит в производството на оборудване за ресторанти и заведения. Нидерландската компания е лидер на пазара и гарантира най-добрата покупка спрямо качество – цена!

Технически параметри на продукта

  • Размери: H566 x B253 x D260 mm
  • 230V / 50Hz / 1фаза 1800 Watts
  • Нето тегло: 5,5 кг

Ако нямате време за попълване на форми за регистрация и поръчка, то можете да го поръчате на телефон: 087 943 7991.

В случай, че търсите други професионални уреди за кухнята, то непременно разгледайте онлайн магазин MiHoReCa.com

Финални думи

Когато избирате продукти за кухнята, без значение, дали говорим за тави, тенджери, електроуреди, то винаги се стремите те да бъдат издържливи във времето. Не за друго, а заради това, че привиквате към тях! Тук е мястото да кажем, че високите класове продукти за кухнята са предпочитани от почти всички, стига бюджетът да го позволява!

Този блендер, както и други продукти, предлагани от MixHoReCa com ще направят Вашата кухня практична, но и добра на външен вид! Ако наистина обичате да готвите, а още повече обичате да споделяте във влог своите крайни постижения, то тогава опитайте, като закупите подобен продукт!

Сподели с приятели!

Author: Vasileva