Три стратегии за футболни залагания, с които може да печелите по-често

Онлайн букмейкърът Sesame предлага голямо разнообразие от футболни мачове всеки ден. Регистрираните играчи в бетинг платформата могат да залагат на срещи от цял свят, но да постигате печалби е нужно да следвате добри стратегии за залагане. Всеки играч се опитва да създаде печеливш залог в Sesame и целта му е да изтегли печалби, но това не става толкова лесно. С този материал ще се опитаме да ви бъдем полезни във футболните залагания в сайта на Сезам, като се надяваме да имате повече успешни фишове.

Залагайте на футбол дисциплинирано

Дисциплината е изключително важна във футболните залагания. Да печелите всеки път дори със стратегия за залагане е невъзможно. Победата и поражението са взаимно свързани, когато залагате, дори ако имате най-добрата стратегия за залагане на футбол. В залозите на футбол като при всяка хазартна игра има значителни рискове. Дори опитните залагащи понякога се нервират много от загубите. След загубен залог, играчът залага отново, за да се компенсира загубата. Това обаче е наистина опасно. По този начин можете бързо да се окажете в низходяща спирала, от която става все по-трудно да излезете. Можете да изключите подобни яростни залози само с дисциплина и като вземете предвид някои аспекти на вашето игрово поведение. Това включва по-специално, че никога не трябва да надвишавате определената сума за залог. Като правило, не трябва да рискувате повече от 1% от капитала си, когато залагате. Това е много трудно за някои играчи и затова те губят. Ако успеете да се справите и да залагате дисциплинирано, в дългосрочен залог в Sesame или друг букмейкър може да имате повече успех.

Познавайте добре видовете футболни залози

Една от най-важните стратегии за футболни залагания е да познавате пазарите предварително. В допълнение към информацията за предстоящите срещи, вие също трябва да знаете кои видове залози имат най-голям смисъл за събитията. В Sesame bg ще откриете всички популярни футболни залози. Например двоен шанс залозите премахват риска от пазара за краен победител. Също има и пазари като равенство няма залог, които са много полезни. Рискът вече може да бъде сведен до минимум, ако използвате двоен шанс или равен няма залог. Може и коефициентът на вашия фиш да стане по-нисък, но шансът да спечелите е по-голям. Във футболните залагания трябва да сте запознати и с всички видове хендикап, тъй като тази бетинг опция понякога може да бъде супер изгодна, както и специалните маркети като отбор да спечели на нула, отбор да вкара в 1-во полувреме и т.н.

Залагайте на добре познати първенства

Ако сте голям футболен фен и следите отблизо няколко първенства, добре е да правите залозите си само на тези лиги. Няма защо да включвате във фиша си мачове от непознати първенства и в крайна сметка те да бъдат причина за загубата ви. В спортния тираж на Сезам ще намерите много футболни събития и това понякога е пречка за играча. Изкушавате се да добавите селекции от лиги, които следите по-малко. Не правете това! Концентрирайте се върху първенствата, които предизвикват у вас най-голям интерес. Вие постоянно следите новините за отборите и играчите в тези лиги. Със сигурност ще имате по-добра успеваемост на залозите, ако следвате нашия съвет.

Сподели с приятели!

Author: admin

Павел Джунев