Какво да правим със старата лята мивка?

Лятата мивка е традиционна за българския бит, особено разпространена е в недалечното минало. Тя се считаше за удобна и  функционална. Лятата мивка е конструкция от бетон, в повечето случаи е и с конструкция от арматурни елементи. Тя може да бъде облицована с мозайка, плочки или излят плот, облицован с плочки на пример, ако е във вътрешната част на жилищната постройка, но ако е на двора – тогава обикновено е в бетонно корито. В много домакинства се намират все още такива мивки, но при един козметичен или основен ремонт, много хора предпочитат да отстранят старата лята мивка и да я заменят с нещо по-съвременно. Откриването на подходящата мивка е важно, защото вероятно предпочитате да изберете функционална и впечатляваща. На пазара има богато разнообразие от модерни и иновативни решения, отличаващи се със своя дизайн и винаги в актуалните тенденции в бранша.

Ако правите планове как да реновирате и промените дома си и сте решили да запазите лятата мивка, можете да заложите на вариант в дървесна гама със светъл плот или да я облицовате с фаянсови материали. Това предложение е  доста актуално в интериорните решения за дома и вилата.

В случай, че сте решили да премахнете лятата мивка, се нуждаете от професионална фирма за къртене . Премахването на старата бетонна мивка е свързано с разрушаване на овехтелите шкафове и плочки около нея. Тя обикновено е закрепена към стената в комбинация от замазка, плочки, бетон и дърво. Премахването на лята мивка е рутина за специалистите от фирмата за къртене. При премахването, е добре да знаете, че процеса води след себе си някои рискове, които могат да оскъпят ремонта. Когато се наложи да се разбива лята мивка може да възникнат трудности. Къртенето може да е съпроводено с допълнителни поражения по вашето имущество, затова е препоръчително да се извърши от професионалист.

Домашните решения за преустройство могат да се окажат трудна задача. Ако и на вас ви предстои ремонт, или искате да премахнете вашата лята мивка, вана, корито и други, се обърнете към професионален екип.  Те разполагат с професионална и модерна техника, чрез която предлагат на клиентите висококачествена услуга. Къртенето е съпроводено и с много отпадъци. Затова поддържат и услуги като комплексно почистване и извозване на отпадъците. Най-доброто решение при всякакъв тип ремонтни дейности на вашия дом.

 Къртачните услуги са част от строително ремонтните дейности на почти всяко домакинство. Доверете се на опитните специалисти на фирма за кърти чисти и извозва , за тежката работа по вашите ремонтни дейности, защото се съобразяват с уникалните и специфични потребности на всеки клиент.

Сподели с приятели!

Author: admin

Павел Джунев