Качествени и надеждни контакти от MaxImport

Днес, в NaSelo.net имаме удоволствието да Ви представим една качествена и надеждна компания, предлагаща богата гама от електрически ключове и контакти.

В случай че Вашата селска къща е в процес на ремонт, или пък сте закупили имот, на който предстои да изградите нова електрическа инсталация, то тогава настоящата статия е точно за Вас.

Ако сте търговец, предлагащ осветителни тела и контакти, то също можете да се възползвате от продуктите на Макс Импорт, като се свържете с представител на компанията и поискате специална оферта.

Няколко думи за компанията.

Фирма Максимпорт ЕООД е създадена през 2017 година в гр. Кърджали. Основната дейност включва: търговия на едро и дребно с висококачествени електроматериали и осветление, в това число ел. контакти, ел. ключове и много други сходни.

Целта на компанията е да бъде водещ представител в бранша за България. Благодарение на собствената складова база се предлагат големи количества, на повече от 300 артикула. Те включват разнообразие от ел. ключове и контакти – от бюджетни серии до луксозни решения от алуминиеви, дървени или стълени рамки.

Защо да изберете Максимпорт ЕООД за Ваш партньор?

Тъй като имате възможността да получите професионална и компетентна консултация за всички предлагани от фирмата стоки и услуги, както и да бъдат реализирани цялостни проекти и решения.

Фирма Максимпорт ЕООД е директен вносител на продуктите, които предлага и се стреми да предложи най-добрите цени на своите клиенти, както на едро, така и на дребно. Ценовата политика е гъвкава и предоставя преференциални цени и условия при закупуване на количества, отстъпки за редовни клиенти и безплатни доставки за частни клиенти при поръчка на продукти на обща стойност над 79лв. с ДДС от нашият сайт.

www.maximport.bg е вашият магазин за ел ключове и контакти, където да можете да откриете всичко, от което се интересувате на атрактивни цени и с компентентно обслужване по телефона или чрез имейл.

Ние Ви предлагаме:
Големи складови наличности;
Голямо разнообразие от продукти;
Високо ниво на обслужване;
Компетентност;
Коректност и лоялност към всеки клиент;
Внимание и персонално отношение;
Бърза доставка до всяка точка в страната;
Интернет система за поръчка и доставка;
Гъвкава ценова политика и отстъпки за количества.

Можете да ни откриете на следните телефони:
+359898359328

Максимпорт ЕООД – Търговия на едро и дребно с ключове и контакти.

Сподели с приятели!

Author: admin

Павел Джунев