Къщи от селски тип, но в Столицата

Търсите ли мечтаният нов дом?

За Вас, хората, живеещи на село, но решили да направят крачката, премествайки се в София, сме подготвили специален материал, описващ типовете жилища, които се предлагат, както и към коя фирма да се насочите, фирма, от която директно да закупите имот, било то къща, било то апартамент в комплес от затворен тип.

Представяме Ви един страхотен проект, намиращ се на адрес гр. София, кв. Владая, ул. Приплат 49

Къщите са разгърнати ветрилообразно, всяка една с изложение на всички жилищни помещения изцяло насочени и отворени към панорамата на Витоша. Във функционално отношение къщите са сходни с малки различия по отношение на терена и реда, на който са разположени. В базовата цена на къща се включва: термопомпена система с инсталация с бойлер, вътрешно и външно тяло, конвектори подравнен двор с ограда, изводи за градинско осветление и извод за вода открито паркомясто.

Ако търсите ЗЛАТНАТА СРЕДА за живеене – запознайте се с MONA в квартал „Манастирски ливади“.

Комплекс MONA е проект, който съвместява условия за идеален живот в градска среда и умело балансира между цена, локация, срок и качествено строителство.

Апартаменти от строител можете да разгледате, евентуално и да закупите, разглеждайки официалната страница www.bld.bg.

Без значение, дали сте младо семейство, търсещо подходящо жилище в Столицата, или сте инвеститор, решил да закупи и в последствие да отдаде под наем новозакупения имот, то имате решение за избор на такова, тъй като компанията предлага редица атрактивни имоти.

Няма как да не споменем информация за компанията BLD.

Фирмата е насочена към строително-инвестиционните дейности и е фокусирана върху изграждането на модерни, функционални и реализирани с високо качество жилищни проекти.

В България оперира от далечната 2006 година, като през годините се е доказала като една от водещите в строителството. Сами можете да се уверите в надеждното, качественото, и добре изглеждащото строителство, жилища, които отговарят на изискванията и на най-взискателните клиенти. Малките къщички, които се предлагат, могат да направят така, че да се чувствате на село, но в същото време, да сте в топ градът на България, в близост до реалния бизнес.

Сподели с приятели!

Author: admin

Павел Джунев