Време е за плаж, море …

Времето за летни ваканции вече е дошло и мислите на всички почиващи се насочват към морето, а ако ви е далеко морето, то поне до близкия плаж. Момичетата преди заминаването бързат да актуализират летните си аксесоари.

Какво да предпочитате да изглеждате най-красивото и очарователно на плажа това лято?

Разбира се, най-важният елемент от плажния гардероб е банския костюм. Това не е просто парче плат, което крие нашите прелести от любопитни погледи, а днес това е произведение на изкуството. Банският костюм е в състояние да подчертае всички предимства на фигурата и да скрие недостатъците. Сега много дизайнери предпочитат затворени плътни модели, направени в спортен или бляскав стил, отколкото бикини. Днес е модерно да изглеждате изящно, а не предизвикателно. Следователно на почит са банските от две части. Цветовата схема на банските костюми е много разнообразна: класически черно-бели, ярки цветове, ретро стил и спортен минимализъм. Бански от една част се допълват от асиметрия – презрамки с различна дебелина, геометрични изрязи в кръста, корема. Още по-добре, ако имате няколко варианта – един за плуване , който е цял, и един отворен за слънчеви бани и загар.

За да се скриете от любопитни очи или от жаркото слънце, вземете парео със себе си. Това е парче плат или шал, които можете да завържете около врата, гърдите или талията. Парео ще ви помогне да скриете недостатъците на фигурата, в нея можете да се разхождате от хотела или къщата за почивка до плажа и дори да го използвате като вечерно облекло. Важно е също да не забравите да носите със себе си плажна кърпа.

За да избегнете топлина и слънчеви удари в горещините, трябва да носите шапка. В стила са важни романтиката и безгрижността. Широки панделки, флорални преплитания, черупки – всичко това може да бъде украсено с лятна шапка.

Всеки път, когато отидете на плажа, не забравяйте да носите със себе си слънчеви очила. Те ще предпазят очите ви от ненужни бръчки и ярко слънце. Ярки рамки, очилата авиатор са на мода, в спортен стил или в стила на 60-те години с плътна рамка.

Важен аксесоар е чанта за плаж. Можете да изберете чанта-кошница, или тип торба. Основното е, че се търси функционалност. Обърнете внимание, че има няколко отделения на плажните чанти. Можете да използвате една за мокри дрехи, а другата за сухи.

Не забравяйте за чехлите. Неудобно и неприятно да ходите по горещ пясък или камъчета боси или в обувки на висок ток. Изберете обувки на базата на плат. Те са е по-удобни. И изхвърлете гумения чехъл. Мокрите им крака ще се подхлъзнат, което може да доведе до образуване на мазоли и ожулване.

И просто трябва да носите със себе си слънцезащитен крем, който ще предпази кожата ви от изгаряния. И тогава почивка, пълна с приятни впечатления, ви е гарантирана!

Сподели с приятели!

Author: admin

Павел Джунев