Удобни сандали и чехли за бременни

Предстои ви един от най-вълнуващите мигове в живота, а именно да станете мама?

Ако през този прекрасен сезон коремчето вече е доста наедряло и подсказва за малкото съкровище в него, това, което трябва да направите е да подчераете своето състояние. Не, не се скривайте зад черните блузи, панталони и обувки, няма по-депресиращо нещо от бременна жена в тъмни дрехи. Особено през лятото. Бременността е едно прекрасно състоение, предшестващо новият живот, който може и малко да ви поумори в началото, но няма по-прекрасно нещо от това да си гушнеш бебето. Така че заложете на светлите цветове и хич не се притеснявайте, че изглеждате като малко балонче или слонче, няма грозна бременна, единствено в нейните очи промените са ужасни. Всеки друг, който ви види с право ще каже, че сияете, защото радостта от очакването е изписана на лицето. А ако се погрижите и дрехите и обувките ви да са в тон с настроението, тогава ще изглеждате много по-красива, отколкото преди да забременеете.

Обувките например не бива на първо място да са високи. Заради голямата тежест, която носи бременната жена, кръстът, гърбът и краката може да започнат да ви болят. Покачите ли се и на високи обувки рискувате още повече да утежните дискомфорта. Още повече, ако бременността е напреднала. Нека през тези девет месеца ви е удобно. А и има толкова красиви ниски сандали и обувки. В най-различни цветове, които ще накарат краката ви да засияят. Защо не опитате жълтото и червеното като цветове, ще видите, че се чувствате много добре. Тези два цвята внасят настроение и оптимизъм. А и жълтото е цветът на лятото, какво по-добро съчетание – слънчева мама. Също така, ако растете през лятото може да заложите на белите сандали или чехли.

И в съчетание с туника, панталон или пола от лек ленен материал в ярки или по-скоро нежни цветове, ще сте красива като цвете, което очаква своето съкровище. Какво по-хубаво от това?

Представяме Ви няколко модела, от които Вие сами да решите, кои биха Ви подхождали най-добре…

Сподели с приятели!

Author: Vasileva