Тоалетно столче Ачко

Тоалетно столче Ачко – иновативно решение за по-лесно изхождане.

Знаете ли, че Ачко може да Ви бъде изключително полезно тоалетно столче, особено ако сте шофьор на такси, на товарен камион, или човек, работещ изключително дълго време в седнало положение?

Как може да се реши проблема с хемороидите? Истината е, че този проблем е сериозен и трябва да се отнесем към него с изключително голямо внимание.

Вярваме, че не е необходимо да правите ремонт на банята и тоалетната си или да поръчвате специален дизайн на тоалетната чиния за естествена дефекация. Ачко – представяме Ви тоалетното столче, което ще подобри положението Ви. +

Без значение е, дали сте мъж, жена, дете, възрастен човек, тоалетното столче Ачко е вашият приятел в нужда!

Ачко представлява удобно и компактно столче за тоалетната, което спомага процеса за изхождане. С универсалния си дизайн, столчето е подходящо за всяка тоалетна и е изключително лесно за ползване и прибиране от малки и големи.

Ачко представлява тоалетно столче, което поволява на тялото ви да е в правилната позиция и ъгъл за по-бързо и лесно изхождане.

Размери:

Ачко – 39 см./ 22 см./ 17 см.

Ачко Премиум – 44 см./ 28 см./ 21 см

На официалната страница можете да видите подробности и много снимки на продукта.

Днес, приятели на NaSElo.net се храним с храни, които трудно се обработват от човешкия организъм. Естествено, причината за това е пониженото качество на натуралните храни и повишеното на химически елементи и съставки, които от своя страна правят дълготраен дадения продукт.

Изхождането е сериозен проблем за тези, които консумират т.нар. траш фууд. Ачко би помогнал на всеки, тъй като с този иновативен стол тялото Ви ще заеме една по-различна и удобна поза за този жизненоважен етап от ежедневието.

Надяваме се, че този продукт ще спомогне много на тези от Вас, намиращи решение в иновативния продукт. Ако имате допълнителни въпроси, или пък желаете да поръчате, то адресът за поръчка е www.achko.bg

Сподели с приятели!

Author: admin

Павел Джунев