Парфюм – подарък за предстоящите празници

В очакване на коледните празници бихме искали да Ви представим селекция от най-ярките и модерни аромати на 2019 година.

След есенният сезон идва ред на зимата. Студени месеци, гарнирани с много тържества, ВИП събития, с други думи казано, месец декември е месецът на празненствата.

Едни от препоръчваните зимни дамски парфюми са:

Armani Sì Passione – Дамски парфюм, на който можете да разчитате през студените зимни дни. В него ще откриете обаятелните зимни акорди на жасмин, ванилия, както и пикантни нотки.

Hugo Boss Boss The Scent Private Accord – сладост, екзотика, топлина изразителност и стил. По този начин можем да го характеризираме.!

Няма как да пропуснем и популярните мъжки парфюми за зима 2019/2020. Според нашия анализ, най-предпочитани са:

Hugo Boss Boss The Scent Private Accord – Ориенталски парфюм, който съдържа дървесен зимен аромат с акорди на кафе и какао.

Armani Acqua di Giò Profumo – Ще усетите нотки на тамян и градински чай.

Е, уважаеми читатели на NaSelo.net, представихме Ви два популярни мъжки парфюма, както и два женски, които смятаме, че и на Вас ще допаднат, и като аромат, и като трайност. Опаковките и на всичките четири парфюма са уникални, красиви, удобни за ползване.

Можете да опитате и с парфюм за противоположния пол, много често жени предпочитат мъжки парфюми, тъй като са по-свежи.

Ако искате да научите повече за парфюмите, интересувате се от ароматите, представлявате даден аромат, работите в парфюмерия или други подобни, то Ви препоръчваме да разгледате този блог: https://fragrances.bg/blog/.

В него ще откриете любопитни факти за най-големите брандове, както и ще можете да получите подробна информация за всеки един популярен парфюм.

Финални думи. Малко са нещата, с които да оставите траен отпечатък в съзнанието на някого. Ароматът е един от начините да сторите това. Бъдете неустоими, желани, различни, ползвайки популярни и доказани парфюми.

Кой точно парфюм подхожда за Вашата личност, кои са другите актуални парфюми през останалите три сезона от годината, също можете да рабзеберете, четейки всеки ден блогът, посочен по-горе.

Сподели с приятели!

Author: admin

Павел Джунев