Парфюм Montale Aoud Night – чудесно решение за подарък

Montale Aoud Night – това е нашето ново предложение за подарък

Montale предлага на пазара два изключителни аромата, Aoud Night и Rose Night. Новостите са облечени в характерните флакони на Montale, които този път са оцветени в градиентни черно-златни нюанси.

Montale Aoud Night ни запознава с мистичната и завладяваща сила на малайзийския уд, обрамчена от звънтяща феерия от цитруси – лимон и бергамот, както и сочни нюанси на плодове. Завладяваща мароканска роза и богато, земно индонезийско пачули формират сърцето на букета, смесвайки се в пътека от кехлибар, кожа, кремообразно сандалово дърво Mysore и богато, дървесно дърво от гваяак. Белият мускус нежно обгръща композицията, правейки я устойчива и завършена.

Необичайна нотка на това издание е, че алуминиеви бутилки, характерни за цялата колекция на марката, този път ще бъдат представени не в един цвят, а в градиент – с преход от златисто към тъмно кафяво.

Ако търсите изразителни аромати, подходящи за подаряване на жена, е не се колебайте да тествате, когато посетите парфюмерия. Ще се уверите, че предложението ни е топ!

Един от тях беше Night Oud – Montale Aoud Night. Новостта съчетава традиционна ориенталска енергия и невероятни контрастни нюанси на цитрусови плодове. Има плодова сладост, флорална нежност и комбинация от кадифена чувствена основа. Ароматната композиция е затворена в класическа бутилка за парфюмерийна къща, изработена от алуминий. Шишето е оцветено в черно и златисто, което подчертава лукса на композицията. Montale Aoud Night символизира сексуалността и чувствеността. Този ярък аромат е избран от самоуверена жена, която умее да очарова и завладява. Ароматът се отваря с лекота на цитрусови нотки, които постепенно отстъпват място на луксозна роза и акорди на пачули. Базата е съставена от интензивни нотки на кожа, кремаво сандалово дърво, кехлибар, бял мускус и дърво гуаяк. Така се формира уникалната мистерия и магическа енергия, характерни за всички парфюмерийни шедьоври на къща Montale. Няма нищо по-съблазнително от звука на шедьовър на парфюм, изпълнен с ориенталска харизма и магическата сила на растителните нотки. парфюм.

Да си признаем, уважаеми читатели, няма дама, която да не си пада по изящни аромати! Такова е положението, от опит ще признаем, че няма дама, която да не е останала доволна, след като е получила подарък от този висок клас. Не се колебайте, а действайте!

Ако партньорът Ви е с профил на властна жена, ценяща изисканото, луксозното, то тогава това е чудесно решение.

Финални думи, касаещи този невероятен парфюм

Парфюмна вода Montale Aoud Night струва около 150 лева, но определено си заслужава всеки лев. Опитайте и ще се уверите в това наше твърдение.

Много е важно да съобразите нотките с предпочитанията на жената, което автоматично означава, че трябва да знаете вкусовите изисквания на дамата, на която сте решили да правите подарък, за да се хареса.

Ето и някои от характерните черти на този парфюм:

Връхни нотки: бергамот, лимон, плодови нотки, дърво агар.
Сърдечни нотки: мароканска роза, пачули.
Базови нотки: мускус, дърво гуаякан, кехлибар, сандалово дърво.

Важно е да отбележим, че трябва да внимавате, когато избирате парфюм, най-вече за това, дали той е оригинален.

Настоящето предложение е 100 % оригинално, което отново потвърждава тезата, че е чудесно, както за подаряване, така и за лична употреба.

Сподели с приятели!

Author: admin

Павел Джунев