От къде да поръчаме резервни части за селскостопанска техника?

Резервни части за селскостопанска техника

Поръчка на резервни части за трактори и друга селскостопанска техника

Прави ли Ви впечатление, че през последните години се появява все по-нова и скъпа селскостопанска техника по полетата на България?

Същото е положението и в страните – съседки на България.

Например, в Северна Македония, много често, младо семейство, преди да си закупи първият семеен автомобил си закупува трактор, техника, чрез която да обработват нивите си, че да ги предлагат на пазара.

Положението и в България става почти същото, което означава, че земеделието се развива. Тук, при нас, в Българи, трябва да отчетем за редицата програми, по които може да се участва, за закупуване на нова техника, в това число и трактори, както и приспособленията, спрямо Вашата култура, която отглеждате.

Какво да правим, когато тракторът ни се повреди?

Няма как да не кажем, че това е неприятен момент. Никой не желае техниката да го предаде. Но … понякога се случва, но най-важното е, че има решение, при това адекватно.

Вярно е, тази техника се амортизира, а понякога земеделци не могат да се възползват от програми. Тогава, когато се появи повреда на част, например на семейният трактор, идва ред на търсенето на резервни части за селстостопанска техника, чрез които той да се поправи.

Най-хубавото е, че днес, през 2021 година всичко е мобилно. Не е като преди двадесет години, например, когато се налагаше да се ходи до Германия за една част, без която тракторът не работеше, например. Днес, в България се предлагат много резервни части за почти всички модели трактори, както и за всякаква друга селскостопанска техника, достатъчно е да проверите в Интернет и да поръчате.

Доставката идва обикновено на другия ден, стига частта да е в наличност, а ако не – може да дойде и след седем работни дни.

Първото място, където да проверите за резервни части за селскостопанска техника, това е ЙОВ България – компания, представяща хидравлични компоненти, всякакви резервни части за горска и земеделска техника, в това число трактори, товарачи, елеватори и други.

За да Ви е по-лесно, можете да направите проверка за дадена чсат по телефона. Номерът, който можете да ползвате за консултаци е следния: Тел.: +359 (2) 9928443.

Имайте предвид, че внимателно трябва да проверите артикулният номер, номерът на производсто на съответната част, преди да предприемете действия по търсене на нейн заместител, или преди да закупите нова част, която да замените. Понякога само милиметър отклонение може да доведе до проблем.

Обобщение на статията, касаеща земеделска техника и нейното поддържане чрез резервни части

Ако търсите резервни части за земеделски машини и техника – крайни предавки, диференциал комплекти, маслено-въздушни разделители, маслени филтри, горивни филтри, хидравлични филтри, въздушни филтри и други компоненти и консумативи от доказани марки, отговарящи на най-високите европейски изисквания, то тогава настоящата статия е точно за Вас. По-горе е посочен телефон за консултации, а също така и сайт, линк, който да Ви препрати към каталог с огромна база от данни на резервни части, които са на склад на компанията.

Надяваме се, че статията Ви е била полезна и ще я споделите с приятели, колеги земеделци и с хора, които също биха имали интерес от поръчката на резервни части за техниката си.

Сподели с приятели!

Author: admin

Павел Джунев