На ски в Пирин планина

Днес, екипът на NaSelo.net имаме удоволствието да Ви представим една прекрасна зимна дестинация, както и един хотел, в който да се настаните и в който да прекарате чудесни и незабравими мигове, наслаждавайки се на белите спортове, било то ски, сноуборд и други.

Препоръчваме Ви Спа хотел Русковец – четиризвезден хотел, намиращ се в курортното градче Добринище, в близост до Разлог и Банско.

Ски Център Банско е многократен носител на приза World Ski Award – признание за модерните инвестиции, качеството на услугите и удовлетворението на клиентите от целия свят, които посещават зона.

Намира се в изключителна близост до първа станция на кабинков лифт. Ски пистите са различни по трудност, подходящи за начинаещи, за средно напреднали и за скиори с високо спортно майсторство.

Всичко зависи от Вашите умения, опит, способности.

Спа Хотел Русковец предлага всичко за незабравими мигове сред природата.


Трансфер Русковец – Ски център Банско

Русковец Резорт организира за своите гости безплатни трансфери до ски центровете в Банско и Добринище. Разписанието на шатълите през активния зимен сезон от декември до март / април можете да намерите на рецепцията на хотела.  

Ски и сноуборд услуги

Индивидуално отношение, ски пакети за деца и възрастни и висок професионализъм в обучителните програми. Предлаганото ски оборудване под наем е на реномирани марки.

Русковец Резорт предоставя на гостите си помещение за съхранение на ски екипировка с подгреватели за ски обувки, а всяка вила разполага и със собствен ски шкаф.

Както сами виждате, ски насладата е съпътствана с изключително много удобства, комфорт, екипировка от най-висок клас. Достатъчно е само да определите една седмица, за Вашата зимна почивка, да направите предварителна резервация и останалото е лесна работа.

За резервация можете да ползвате следните телефони:

РЕЦЕПЦИЯ

Добринище,
ул. Незнаен войн 1
+359 7 498 15 55
+359 877 36 96 02 ОТДЕЛ ПРОДАЖБИ

+ 359 889 330 016
E-mail: sales at ruskovets com

Насладете се на ПЛАНИНСКА СВЕЖЕСТ И МИНЕРАЛНА ВОДА В ЗАТВОРЕН ХОТЕЛСКИ КОМПЛЕКС С УНИКАЛНА АРХИТЕКТУРА

Сподели с приятели!

Author: admin

Павел Джунев