Каква снимка е добре да изберем за персонализиран калъф, разказват etuo.bg

персонализирани кейсове

За съвременните кейсове може да бъде казано много. Те не са най-обикновено средство за протекция на телефона 一 персонализиран аксесоар и начин да покажем кои сме ние, какво мислим, какво харесваме и т.н. Именно това прави избора им толкова важен и дори отговорен. Когато дойде време да сменим старото гръбче с ново или да купим първото си такова за своя смартфон, е препоръчително да се фокусираме върху три основни точки 一 качество, дизайн и цена.

Предпочитан продукт ли са персонализираните калъфи

Кейсовете са естествено продължение на днешните мобилни телефони, които достойно носят титлата “смарт”. Защото наистина са умни! С тях правим всичко, а още по-хубавото е, че можем да го правим и в тясна връзка с модата. Персонализираните калъфи със снимка са част от този вид аксесоари, гръбчетата, без които устройството е изложено на риск. Освен надеждни те са и ефектни, защото дават възможност да сме винаги различни с визията си, да сме една крачка пред останалите с добрия си вкус, който не пропускаме да демонстрираме с всеки един свой аксесоар. 

Каква снимка е добре да изберем

Персонализираните калъфи със снимка притежават всички нужни качества, за да станат част от колекцията ни с гръбчета за телефони 一 издръжливост, удобство, естетика и т.н. За да останем напълно доволни от тяхната изработка, е нужно да използваме такива с подходящи големина. Важни са и пикселите, за да бъдат цветовете с желаната яркост, а изображенията да са с високо качество. При този вид гръбчета имате няколко възможности, разказват от онлайн магазин etuo.bg: 

  • снимка на човек 一 тя може да е само на вас, на детето ви, на цялото семейство или да изобразява мил спомен от любимо пътуване особено ако сте далеч от семейството;
  • пейзаж 一 обичате да посещавате красиви дестинации и искате да се наслаждавате на тяхното величие по всяко време от деня? Изберете снимка за персонализирания калъф на някоя природна забележителност или старинна сграда, която носи духа на отминалите времена; 
  • красиво изображение от интернет 一 има доста сайтове, които предлагат вдъхновяващи фотографии с високо качество. Ако някоя от тях е грабнала вниманието ви, можете да я използвате при направата на кейс по индивидуална поръчка. 

Опциите при тези калъфи са изумително много, като друг техен плюс е, че са подходящи и за подарък. Чрез персонализираните калъфи със снимка можете да отправите мило послание към скъп за вас човек, който ще остане очарован от вашето лично отношение, от проявения жест, споделят от etuo.

Сподели с приятели!

Author: Vasileva