Изисканите дами, живеещи на село ли се грижат по-добре за тялото си?

Интересна дискусия се води в социалните мрежи, а именно – изисканите дами, които живеят на село, или градските дами…

Вие как мислите? Ние, екипът на NaSelo.net категорично смятаме, че дамите, които живеят в крайградски села, в села, намиращи се около големите градове са далеч по-добре поддържани, отколкото тези, които живеят в градовете.

Естествено, това го смятаме на база на много мнения и отзиви.

Без значение, дали сте дама, живееща на село, или градска такава, то едно е важно да знаете, че онлайн има интересен проект, в който са събрани на едно място салони за красота. Това е проект Салоните БГ.

Нека се върнем на дамите от село и тези от града. Истината е, че дамите от село имат повече лично време. Живеят по-спокойно, на чист въздух, а това си личи и от външния вид. Когато една дама, която има луксозна къща на село, реши да се припече на слънце, тя вади шезлонг, облича банския костюм и никой не може да я спре. При това в домашни условия. Така се хваща перфектен тен.

Това е само пример.

Градската среда замърсява сериозно кожата, а дамите с по-нежна кожа, задължително трябва да ползват мощни продукти, които да подхранват изтощената кожа от ежедневието. На село нещата са малко по-различни. Естествено, без грим и козметика – трудно, но не се налага прекомерното й ползване.

Нека обобщим. Животът на село е спокоен, пълноценен, позитивен. Сами сте виждали познати, близки, които от нерви са набръчкани целите. Съгласете се с нас, че тежкото ежедневие води до лошо благосъстояние на кожата, на цялото тяло, както вътрешно, така и външно.

Е, вярваме, че след като прочетете тази статия, сериозно ще се замислите, дали да не мигрирате в някое крайградско селце.

Нашият съвет е да не бъдете притеснителни, а да действате смело. Струва си, заслужава си и това ще го видите във времето.

Сподели с приятели!

Author: admin

Павел Джунев