Избор на килим за вилата

Килим от пампони – чудесно непретенциозно решение

Днес, в началото на 2021 година, все по-голям интерес представляват вилите и хората, предимно младите семейства, все по-често търсят самотата, спокойствието и близостта до Природата, закупувайки имот именно в селата.

Ако приемем, че и Вие скоро сте закупили жилище на село, то е време да помислите за обзавеждането.

В настоящата статия Ви представяме ценни съвети за избор на килим за вилата.

Килим от помпони – чудесно решение за вилата …

Килимът от помпони изпълнява редица важни функции и има много предимства:

декоративна функция – продуктите от този вид изглеждат оригинални и стилни, докато правят интериора възможно най-удобен и специален;
гъвкавост и функционалност – килимчетата с помпон се вписват идеално във всеки стил на интериора, те могат да се използват във всяка стая (спалня, хол, коридор, детска стая, баня, тераса, включително като меки табуретки);
приемлива цена – продуктите са изработени от материали и прежди, чиято цена е ниска;
способността да направите килим със собствените си ръце – всеки може да се справи с тази задача.

Можете да си изработите килим от пампони и сами.

Трудно можем да си представим, че нещо, което е купено от магазин, може да бъде заменено от друго ,което е направено със старание, грижа и любов. Полученият разкошен продукт със сигурност ще зарадва вас и цялото ви семейство, ще оцените всички негови предимства.

Ако като основа се използва строителна мрежа, ще трябва да опънете конеца, с който е бил завързан помпонът, през отворите на мрежата и да го завържете здраво на възел от грешната страна на основата. Колкото по-големи са отворите в мрежата, толкова по-лесно ще бъде да прикрепите пухкави топки към нея. Ако като основа се използва текстил, към него могат да се пришият помпони. Важно е да поставите топките на еднакво разстояние една от друга. Ако искате да направите шаблон, наблюдавайте симетрията на подреждането на цветни помпони върху платното.

Когато цялата основа се напълни с пухкави топчета, можете да отрежете останалите краища на конеца от грешната страна на основата. Готовият продукт може да бъде допълнен с текстилни кантове или плетени тръбопроводи. Съвсем лесно е да направите килим от помпони; това не изисква много време и пари, а само желание.

Ако все пак нямате време за изработка на килими, то можете да поръчате онлайн, от e-kilimi.com.

Сподели с приятели!

Author: admin

Павел Джунев