GROHE разширява своята гама от кухненски кранове Eurosmart

Кухнята продължава да се превръща в многофункционално пространство, а потребителите търсят висококачествени и естетически привлекателни продукти, които органично се интегрират в тяхния ежедневен живот. Популярната серия GROHE Eurosmart предлага голямо портфолио, което отговаря на най-високите очаквания на клиентите. И световноизвестната санитарна марка добави три нови варианта към серията Eurosmart, която включва 13 продукта в три варианта на височина, в U или C-образна форма и като стенен смесител. Всички продукти са налични в хромиран цвят, както и в цветовете Supersteel или Matte Black – последните добавки към цветовата колекция на GROHE.

Благодарение на разширения асортимент на Eurosmart, марката предлага на своите партньори идеално решение за подобряване на всяка съвременна кухня. Серията включва ниски, средни и високи изливи в U или C-образна форма с бляскаво хромирано, елегантно покритие Supersteel или изискано матово черно покритие. GROHE Eurosmart също е наличен като стенен смесител. Двата нови варианта могат да бъдат монтирани дори пред прозорец, който се отваря навътре. Крановете могат да бъдат издърпани от монтажната кутия и поставени хоризонтално, за да се отвори напълно прозорецът.

Вариантите със завъртащ се излив и два режима на струя (ламинарен и душ) позволяват лесно изпълнение на ежедневните кухненски задачи, като измиване на съдове или напълване на тенджери.

GROHE Eurosmart предлага екологично безопасни опции, включително GROHE SilkMove ES, която пести енергия, като осигурява поток от студена вода в централната позиция на ръкохватката. Освен това, технологията за пестене на вода GROHE EcoJoy включва аератор, който намалява потока на водата, без да намалява производителността, помагайки да се пести ценни ресурси при измиване на съдове.

Металният монтажен комплект с приложена стабилизираща плоча позволява покриване на всички видове инсталации и мивки и осигурява правилна монтажна позиция във всяко положение. Благодарение на двата винта, които закрепват смесителя, неравните мивки и плотове не представляват проблем.

За подробна информация или консултация можете да посетите уебсайта на Bg-maistor.com.

Сподели с приятели!

Author: admin

Павел Джунев