Професионално защитно облекло за фермери

Професионално защитно облекло за фермери, за хора, работещи на открито, както през зимата, така и през лятото.

Подобен тип облекло се избира спрямо редица изисквания, стандарти и спецификации.

В нашия онлайн магазин можете да закупите гащеризони, ръкавици за фермери, обувки, якета и други, подходящи за ежедневна работа. Предлагаме продукти от качествени материали, леки и удобни, без неприятна техническа миризма. Гамата включва халати, калъфи за обувки, престилки, ръкави, ръкавици в различни цветове и за всяка ръка.

Дрехите служат дълго време, не се износват дори при често носене, редовен контакт с агресивни вещества. Ние си сътрудничим директно с производителите, така че всичко е евтино. Поръчайте всичко наведнъж на едно място с доставка на територията на България. За да направите това, можете да се обадите на телефон: : +359 894 624 286 или да поръчате продукти, ползвайки платформата, харесвайки точния модел дрехи за работа.

Що се отнася за компанията , която горещо препоръчваме за поръчки, то тя е една от лидерите в България.

Булт ООД персонализирана в продажба на висококачествени работни облекла и лични предпазни средства. Продуктите гарантират здравословни и безопасни условия на труд, като защитават работещите от вредни въздействия на околната и работната среда.

Компанията има офиси в Варна, Пловдив, Бургас и София Собствен автопарк

Висококвалифициран персонал 24 часов съпорт

Безплатна доставка при поръчки над 150 лв.

Главна цел на фирмата е да удовлетвори нуждите на партньорите и да предостви едно по-високо ниво на безопасни условия на труд.

Финални думи

Без значение, дали търсите работни обувки, ръкавици, палта, панталони и друг тип, то това е компанията, която е точно за Вас …

Професионалното защитно облекло е много важно, тъй като ще предотврати инциденти, или ще ги сведе до последствия с минимални следи..

Например, ако фермер, който е добре облечен, се подхлъзне, то предпазното облекло ще намали щетите до минимум, докато, при неспазване на стандартите и номрмите за защита, то последствията може да са счупвания, трайни наранявания и други!

Сами се досещате, че когато служителите ви биват добре облечени, то това може да доведе и до по-малки разходи в случай на здравен инцидент!

Сподели с приятели!

Author: admin

Павел Джунев