Как да изберем апартамент в Бояна

Как да изберем апартамент в Бояна – ценни съвети от специалисти в областта на предлагането на имоти.

Закупуването на жилище в София е мечта за повечето хора, живеещи на село. Най-вече за хората, които живеят в чужбина, спестили са средства и искат да ги инвестират в недвижим имот.

Истината е, че когато се закупи имот в столицата на България – София, може да се отдаде под наем, което означава, че този имот да бъде чудесно решение припечелване.

Изборът на апартамент в квартал Бояна е чудесен, тъй като:

Едновременно сте близо до планината, но и до центъра на града.

Представят се идеални условия за семейства, за отглеждането на деца, за детски градини и т.н.

Булевардът, по който се влиза и излиза от квартала е голям, което предотвратява задръствания – това е много ценно, тъй като след уморителен ден, ще можете по-бързо да се приберете.

Спокойствие и тишина. Малко столични квартари могат да се характеризират с тези параметри, но в Бояна спокойствието и тишината са факт.

За инвеститорите, имот в Бояна е чудесно решение.

Как да изберете имот в Бояна, повече ценни съвети, актуални оферти можете да научите и да видите от тук.

Europroperty e една от най-големите инвестиционни компании в областта на недвижимите имоти в България. Портфолиото на компанията включва разнообразни обекти: жилищни комплекси, бизнес и офис центрове, индустриални и логистични сгради. През последните 11 години, компанията е инвестирала над 500 млн. долара в закупуването на земя, изграждане и продажба на обекти в Сингапур, Сейшелите, Дубай и България, а през следващите пет ще изгради проекти на площ от над 200 000 кв.м само в страната ни. Europroperty е гаранция за качество и стил в строителството и се отличава с екологично устойчивите и иновативни решения, които предлага.

Е, уважаеми читатели на NaSelo.net – сами можете да се уверите, че имот в Бояна е мечта за много от Вас и вярваме, че подобна статия би Ви била ценна за бъдеща инвестиция.

Сподели с приятели!

Author: admin

Павел Джунев