5 грешки, които не бива да правиш в личните отношения

Не стига това, че с мъжете си говорим на различни езици, но и на подсъзнателно ниво езикът на тялото, сякаш говори друго. Едно е сигурно и то е, че природата ни е направила по начин, че когато се забавляваме биологично, ние търсим и своя верен партньор за цял живот.

Как обаче, да се научим да разчитаме знаците на любимото същество и повечето да го разбираме? Това ще е от полза, за да не допускаме едни и същи грешки. На тази тема избрахме да се спрем сега:

  1. Неволна издайница – това е зеницата. И докато ти се гневиш или си изпаднала в любовно настроение, зеницата ти така те издава, че мъжа, срещу теб може лесно да дешифрова този код. Докато учените не открият уред, който да контролира това умение на зениците, мъжът все ще засича на радара, блондинката минала на отсрещния тротоар, а ти недоволно ще цупиш стойки, докато те пита къде са му чорапите. Тук мисля е мястото, да ти подскажем за един таен лек за мъжкото либидо и той се казва: Prostex.
  2. Една от грешките в неправилното тълкуване на мъжкото поведение е навъсения и угрижен поглед. В такава ситуация, те съветваме да не досаждаш с хилядите въпроси, които го объркват повече. Добре е да направиш нещо, с което да се подсили и да го оставиш насаме да реши проблемите си.
  3. Обратно на неговото поведение е твоето, в което, когато нещо ти тежи ти си нацупена, не толкова заради главната причина, а защото той не те пита, какво ти е. Ако „Не дай Боже“ те закачи, рискува да хвърлиш огън и жупел. Но повярвай, че това е по-добрият изход. Така и ти ще се успокоиш, че си се „навикала“ и той ще удържи, дори на крясъка.
  4. Ако ти стоиш, без признак на възприятие – нито се усмихваш, което е типично, нито си нацупена, нормално е да обезпокоиш партньора си. Той е угрижен и се върти покрай теб, не игнорирай този факт и не му се сърди, че ти обръща внимание. Само му кажи, че всичко е наред и, че се нуждаеш от малко почивка. Така всичко ще е наред.
  5. Ти, се разкъсваш и даваш душата си на тепсия, а той не стига, че не те слуша, но и се е „взрял“ в телевизора и сякаш си говориш на не одушевен предмет. Приеми, че мъжете и жените са така различни „планети“ и в такъв момент се сети, как двама мъже седят и си коментират нещо. Прави ли ти впечатление, че те не жестикулират като нас? Е, мъжът има способността да възприема информацията, а не да показва съпричастност, както ние жените.

Ако тази информация, ти е била от полза, предлагаме ти да разбереш и за женските грехове, които мъжете прощават.

Сподели с приятели!

Author: admin

Павел Джунев