10 световни открития в интимните отношения

На кого са му притрябвали статистики и кой им вярва?! Разбира се дори най-налудничавите твърдения и разкрития са от полза за еволюцията на човечеството, а зад тях винаги стои и още нещо.

Предлагаме ви, няколко научни изследвания, направени през последните месеци и години. Те са ни предоставени с любезното съдействие на Интерполезно.com. Ако не друго, то те могат да са от полза при разтопяване на леда по време на новата среща или запознанство. Ето и нашите пикантинки:

1.         Знаете ли, че бизнес дамите и ‚лошите“ момичета са най-желани – въпреки, че се смята, че мъжът не харесва преуспялата, амбициозна и богата дама, учените доказват обратното. За 25% от представителите на силния пол „лошите“ момичета са най-секси. Останалите са поддръжници на дамата в костюм и лъскав автомобил. Според специалистите това е свързано и с икономическите трудности и с редица други фактори, с които живеят двата пола днес.

2.         Смелите мъже за по-активни в леглото – американски учени за пореден път ни изненадват с откритието си, че смелите и склонни да рискуват мъже са много по-интересни за дамите в леглото.

3.         Жените умуват края на една връзка само 6 дни, преди да го поставят. На мъжете за такава стъпка им е нужен цял месец.

4.         Около 41% от жените дават трети шанс на партньора си да се докаже в леглото, а само 4% от тях не са склонни и за един.

5.         Четири пъти на седмица правят секс двойките, които нямат дългове. Данните са от изследвания направени в британски университет. Колкото повече са борчовете, толкова по-малко е секса в леглото.

6.         Само 12 минути има жената на първа среща, за да бъде оценена. За целта парфюма изиграва най-важна и решаваща роля. От проведена анкета става ясно, че 60% от хората обръщат внимание на аромата, както и духа на устата.

7.         Гладните съпрузи са податливи на скандали. Така открил американския психолог Брад Бушман. В едно от изследванията му става ясно, че ако глюкозата падне под 25% . Според Бушман тя помага в голяма степен за овладяване на емоцията, а при липсата й агресията е неконтролируема.

8.         Дамите по-лесно признават изневярата си от мъжете, които винаги се стремят да послъгват за действията си.

9.         Най-нови проучвания показват, че секс, следене на телевизия, пазаруване онлайн, шоколад, почивка могат да подобрят старта на седмицата на всеки втори, независимо от пола.

10.       Социалните мрежи пречат на трайните връзки – според американски изследователи, хората, които прекарват една голяма част в Интернет не са моногамни, но и често изневеряват или се разделят с партньорите си.

Сподели с приятели!

Author: admin

Павел Джунев